קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

טליאטלה אל ראגו

טליאטלה אל ראגו
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טליאטלה אל ראגו. מנה אחת מכילה 1915 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, סלרי, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות), טליאטלה עם סמרטוט ברווז?, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.

הוראות

1
בתנור או בסיר הולנדי גדול מוסיפים שמן זית וחמאה ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים עד שהם רכים מאוד ומתחילים להתקרמל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים יחד את כל הבשרים.
4
מוסיפים את הבשרים לתבנית ומתחילים להשחים. כאשר הבשר מתחיל לשנות צבע ולשחרר נוזלים משלו, מוסיפים את החלב. מבשלים עד שהחלב מתאדה כמעט לחלוטין-הוא צריך להיות לח רק בשולי הבשר, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את היין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוך ומבשלים 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מרדדים בצק פסטה לתפאורה הדקה ביותר על מכונת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
8
חותכים לרצועות ברוחב 4 אינץ 'ובאורך 8 אינץ'. החל מהצד בגודל 4 אינץ', גלגל את הפסטה באופן רופף לצינור שאורכו כ -4 אינץ 'ורוחבו 2 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
חותכים את הצד הפתוח לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. מגלגלים את הפסטה ומניחים בחבילות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
מוסיפים מלח למים ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מוסיפים את הטליאטלה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
TagliatelleTagliatelle
13
מסננים את הטליאטלה ומוסיפים לרוטב הבולונז. דק עם מעט מי פסטה, במידת הצורך. לזרוק עבור 1 דקה. מגישים מיד בקערות פסטה חמות. למעלה עם פרמיגיאנו-רג ' יאנו מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
16
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
17
מגלגלים או מעצבים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)