לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את טליאטלה אל ראגו. מנה אחת מכילה 1915 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 122 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 56% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, סלרי, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט פרפה כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 77%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טליאטלה אל סוגו די פונגי (טליאטלה עם ראגו פטריות), טליאטלה עם סמרטוט ברווז?, ו טליאטלה עם ראגו ירקות.
הוראות
1
בתנור או בסיר הולנדי גדול מוסיפים שמן זית וחמאה ומחממים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל, סלרי וגזר ומבשלים עד שהם רכים מאוד ומתחילים להתקרמל.
מוסיפים את הבשרים לתבנית ומתחילים להשחים. כאשר הבשר מתחיל לשנות צבע ולשחרר נוזלים משלו, מוסיפים את החלב. מבשלים עד שהחלב מתאדה כמעט לחלוטין-הוא צריך להיות לח רק בשולי הבשר, בערך 15 דקות.
חותכים את הצד הפתוח לרצועות ברוחב 1/4 אינץ'. מגלגלים את הפסטה ומניחים בחבילות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
10
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
11
מוסיפים מלח למים ומחזירים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
מוסיפים את הטליאטלה ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Tagliatelle
13
מסננים את הטליאטלה ומוסיפים לרוטב הבולונז. דק עם מעט מי פסטה, במידת הצורך. לזרוק עבור 1 דקה. מגישים מיד בקערות פסטה חמות. למעלה עם פרמיגיאנו-רג ' יאנו מגורד טרי.
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.