טליאטלה עם פסטו תירס טרי
Tagliatelle עם פסטו תירס טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 486 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם גבינת פרמזן בתוספת נוספת, tagliatelle, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טליאטלה עם פסטו תירס טרי, פסטה עם כוסברה חלפיניו פסטו, תירס טרי ועגבניות, ו Tagliatelle עם כוסברה פסטו.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך וחום, ערבוב לעתים קרובות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז.
יוצקים את כל אבל 1 כף טפטוף ממחבת.
מוסיפים תירס, שום, 1 1/4 כפיות מלח גס, ו 3/4 כפית פלפל לטפטוף במחבת. Sauté מעל חום בינוני גבוה עד תירס הוא רק רך אבל לא חום, על 4 דקות.
להעביר 1 1/2 כוסות גרעינים תירס לקערה קטנה ושמורה. גרדו את תערובת התירס הנותרת למעבד.
מוסיפים 1/2 כוס פרמזן וצנוברים. עם מכונת ריצה, להוסיף שמן זית דרך צינור הזנה להתמזג עד פסטו הוא כמעט חלק. תניח את פסטו בצד.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1 1/2 כוסות פסטה בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים פסטו תירס, גרעיני תירס שמורים, ועלי בזיליקום 1/2 כוס. לזרוק תערובת פסטה על חום בינוני עד התחמם דרך, הוספת נוזל בישול פסטה שמורות על ידי 1/4 כוסות דק עקביות הרצוי, 2 עד 3 דקות. מתבלים פסטה לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר פסטה לקערה רדודה גדולה.
מפזרים נותר 1/4 עלי בזיליקום כוס בייקון שמורות.
מגישים פסטה, מעבירים לצד פרמזן מגוררת נוספת.