טלריני
טליריני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם זיתים, רוטב עגבניות, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את האטריות, ומבשלים עד מכרז, על 7 דקות.
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
לנקז את השומן. מערבבים ברוטב עגבניות, תירס וזיתים. מתבלים עם אבקת צ ' ילי. מערבבים את תערובת הבשר עם האטריות.
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינת צ ' דר.
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה נמסה.