קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

טלריני

טלריני
טליריני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם זיתים, רוטב עגבניות, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
2
מוסיף את האטריות, ומבשלים עד מכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
לנקז, ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לנקז את השומן. מערבבים ברוטב עגבניות, תירס וזיתים. מתבלים עם אבקת צ ' ילי. מערבבים את תערובת הבשר עם האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
פסטהפסטה
זיתיםזיתים
בקרבקר
תירסתירס
6
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור