טליריני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 567 קלוריות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם זיתים, רוטב עגבניות, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
2
מוסיף את האטריות, ומבשלים עד מכרז, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
לנקז, ולחזור לסיר.
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
פורר את הבשר הטחון למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
לנקז את השומן. מערבבים ברוטב עגבניות, תירס וזיתים. מתבלים עם אבקת צ ' ילי. מערבבים את תערובת הבשר עם האטריות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
רוטב עגבניות
פסטה
זיתים
בקר
תירס
6
יוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה נמסה.