כרוב חמאה שום ואטריות קלוסקי
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו אטריות שום עם חמאת מיסו, אטריות חמאה שום אסיאתיות, ו ספר הבישול SteamyKitchen - אטריות שום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים אטריות kluski ולחזור לרתיחה. מבשלים אטריות kluski נחשפו, ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין מעט מוצק, 7 עד 10 דקות.
לנקז היטב. חזור לסיר ומערבבים 3 כפות חמאה עד חמאה מומסת מצופה אטריות. שים אטריות בצד.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל מתוק בחמאה עד שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מערבבים היטב פתיתי פלפל אדומים כתושים ותבלינים איטלקיים. מערבבים כרוב ומים לתערובת בצל עד משולב היטב. מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד כרוב הוא רך מופחת נפח בחצי, 15 עד 20 דקות. לא צריך להיות כמות קטנה של נוזל נשאר בסיר.
מערבבים בעדינות את אטריות kluski החמאה לתוך תערובת הכרוב עד בשילוב טוב. לקבלת טעם חמאתי יותר, מערבבים ב 3 כפות יותר חמאה אם תרצה; עונה לטעום עם מלח, פלפל שחור, ואבקת שום.