טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם וצ'יפס Truffled
טנדרלוין בקר עם רוטב יין אדום, תרד מוקרם, וצ'יפס Truffled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי דפנה טורקיים, בשר טנדרלוין צלי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. מתכונים דומים: פילה בקר ברוטב יין אדום, פילה בקר ברוטב יין אדום, ו פילה בקר עם פטריות-רוטב יין אדום.
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
להוסיף שאלוט ופטריות; sauté עד מכרז, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
3
מפזרים סוכר מעל; sauté עד תערובת הוא חום עמוק, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלי
4
מוסיפים חומץ; מערבבים עד הנוזל מתאדה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מוסיפים יין; מרתיחים עד מופחתים בחצי, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את שני המרקים, קורנית, פלפל ועלה דפנה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני; מבשלים חשפו 35 דקות כדי למזג טעמים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מסננים רוטב דרך מסננת בסדר לתוך סיר קטן; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מערבבים חמאה וקמח בקערה קטנה. להביא רוטב להתבשל מעל חום בינוני גבוה; בהדרגה לטאטא בתערובת קמח. מבשלים עד רוטב מצטמצם 1 1/4 כוסות, על 5 דקות. (רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת. לחמם מחדש על חום בינוני.)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים עד חום מכל הצדדים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים בשר למדף על תבנית אפייה. צולים בתנור עד מדחום מוכנס למרכז של רשם בשר 49° עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
להעביר בשר בקר לחיתוך קרש ולתת לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
מרתיחים קצפת בסיר גדול כבד עד מופחת בחצי, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
להוסיף חצי תרד לסיר ולזרוק רק עד תרד מתחיל לנבול, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
להוסיף תרד שנותר סיר; לזרוק רק עד כל התרד הוא נבול, על 2 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
חותכים בשר טנדרלוין לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחלקים תרד מוקרם בין 6 צלחות. למעלה עם פרוסות בשר, חלוקת שווה. רוטב כפית שוב ושוב סביב בשר בקר. מחלקים צ ' יפס Truffled בין צלחות לשרת.