טפיוקה אננס טרי
טפיוקה אננס טרי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט הקרקע, חמאה, שוט מגניב מוקצף ציפוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו אננס-קוקוס טפיוקה, פודינג טפיוקה עם אננס וקוקוס, ו פודינג טפיוקה קוקוס טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ וטפיוקה בקערה בינונית.
בואו לעמוד 5 דקות. בינתיים, להמס חמאה בסיר גדול על חום בינוני.
מוסיפים אננס, סוכר חום, אגוז מוסקט ומלח; מערבבים היטב. לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תערובת טפיוקה; מערבבים. מביאים לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מגניב 20 דקות.
העברה לקערה הגשה. מכסים ומקררים כמה שעות או עד שהם מתקררים.
מורחים ציפוי מוקצף על פודינג רק לפני ההגשה; מפזרים קוקוס.