טפנד גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז לתת טפנד גבינת עיזים לנסות Canapés. מתאים ל-25 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח גס כשר, ביצה בתוספת חלמון ביצה, עלי טימין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי גבינת עיזים, מתאבנים עם גבינת עיזים וחמוציות, ו מתאבנים עם גבינת עיזים ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חמאה לתוך 1/2-in. קוביות להקפיא בשכבה אחת עד קר מאוד, 10 עד 20 דקות. במעבד מזון, מערבולת קמח ומלח עד מעורבב.
מוסיפים חמאה ודופק לסירוגין רק עד שהחמאה היא בערך בגודל של אפונה. בקערה קטנה, קלות להכות ביצה חלמון עם 3 כף. מי קרח.
הוסף תערובת ביצה, כמחצית בכל פעם, ואת הדופק רק עד לחלח באופן שווה מחזיק יחד (ייתכן שיהיה עליך להוסיף 1 יותר כף. מי קרח כפי שאתה פועם).
לשטח את הבצק ל 2 ריבועים מחוספסים, כל אחד על 6 ב. לרוחב. לעטוף דיסקים בנייר שעווה. צמרמורת עד קר, לפחות 1 שעה ועד 3 ימים.
הסר בצק מהמקרר ולתת לעמוד 5 דקות. Unwrap ו, על משטח מקומח קלות, רול בצק חצאים לתוך 1/8-in.ריבועים עבים, 10-11 בפנים. כל אחד.
מעבירים כל ריבוע לסדין אפייה מעוטר ודוקרים בכל רחבי עם מזלג.
אופים עד בינוני חום, 25 עד 35 דקות. מגניב על פאן, כ -30 דקות. בצק קאנאפ אפוי דק עם טפנד. למעלה עם גבינת עיזים, לחיצה קלה אותו לתוך טפנד כך שהוא מקלות, ומפזרים 1 כף. עלי קורנית טריים.