קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

טקיטוס חזיר

טקיטוס חזיר
טקיטוס חזיר נטול גלוטן, ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן קנולן, אורגנו, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 362 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה עובד גם הר ד ' אובר במחיר סביר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון של 36%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טקיטוס קציצות חזיר עם ויניגרט אבוקדו, טקיטו חזיר משוך עם סלסת עגבניות בגריל, ו טקיטו חזיר שמנת אפוי עם רוטב ליים-כוסברה.

הוראות

1
במחבת גדולה מטגנים בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, כמון, אורגנו, אבקת צ ' ילי קאיין; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3
מוסיפים את החזיר, הגבינה, הכוסברה, הסלסה ומיץ הליים. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4
מניחים 2 כפות מילוי על השליש התחתון של כל טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
5
מגלגלים היטב. מאובטח עם קיסמים. חזור על הפעולה עם שאר הטורטיות והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
6
מניחים טקיטו על תבנית עם נייר אפייה משומן.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בחום של 400 למשך 8 דקות. מגניב לחלוטין. מחק קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הניחו טקיטוס על נייר שעווה מרופד 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. גיליון אפייה; להקפיא עד המשרד.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מעבירים לשקית מקפיא פלסטיק הניתנת לסגירה חוזרת. ניתן להקפיא עד 3 חודשים.
10
לשימוש בטקיטו קפואים: מסדרים את מספר הטקיטו הרצוי בשכבה אחת על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
אופים בחום של 400 טסי למשך 12-15 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים עם שמנת חמוצה, גוואקמולי וסלסה ורדה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רוינארט ברוט רוז פאסלין (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.