טרוטה בגריל עם טרגון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל בגריל עם טרגון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 390 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. לך לחנות ותביא מיץ לימון, טרוטה, טרגון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: פורל שלם בגריל עם סלט שעועית לימון-טרגון, טרוטת טרגון צרובה במחבת, ו טרוטת עין-הקשת עם יין וטרגון.
הוראות
באמצעות גב כף, מועכים את השום והמלח למשחה בכוס רדודה או צלחת קרמיקה.
להקציף בשמן, מיץ לימון, sprigs טרגון קצוץ, ופלפל.
מוסיפים את הדג למרינדה והופכים את המעיל לחלוטין. מכסים ומקררים במשך 30 דקות.
הכן גחלים לצלייה עד מכוסה אפר לבן, או מחממים את המטגן. שמן את הגריל או מדף broiler.
הסר את הדג מן המרינדה, שמירה על המרינדה, ולעשות כמה חתכים לרוחב בעור כדי למנוע ממנו לשבור במהלך צלייה.
גריל או לצלות את הדגים 2 עד 3 סנטימטרים מהחום, צולה קלות עם המרינדה השמורה. לאחר 5 דקות, להפוך את הדגים והגריל עד אטום לאורך, 5 עד 6 דקות יותר.
הגשה מעוטרת בזרעי רימונים וזרעי טרגון.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;