קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות55
ציון בריאות3
מגזין

טרוטה ממולאת בוליביה

טרוטה ממולאת בוליביה
טרוטה ממולאת בוליביה היא ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 55 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, 1/4 כוסות רוטב איטלקי, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף בוליביאני חריף, אמפנדס בוליביה (Salteñas), ו כרוב בוליבי חריף ותפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים מתלה מתכת במחבת קלייה מצופה רדיד גדול.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים מחבת בתנור בעת חימום מראש לתנור ל 204°. בינתיים, לשטוף דגים; להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים גבינת שמנת, תרד, בייקון, בצל, פלפלים ופלפלים צ ' ילי עד מעורבב היטב. תערובת גבינת שמנת כפית שווה לתוך חללי דגים, מילוי כל חלל עם כ 1 כוס של תערובת גבינת שמנת. בעדינות לחץ על צמרות של דגים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מברישים דגים באופן שווה עם ההלבשה, ואז מניחים על מתלה חם במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת. ריסוס גיליון גדול של רדיד אלומיניום עם ספריי בישול; מקום, מרוסס בצד למטה, על דגים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הסר רדיד; להמשיך לאפות דגים 20 דקות נוספות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
חותכים כל פורל ל 4 חתיכות כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל