טרוטה ממולאת בוליביה היא ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 55 מנות. מנה אחת מכילה 28 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, 1/4 כוסות רוטב איטלקי, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוף בוליביאני חריף, אמפנדס בוליביה (Salteñas), ו כרוב בוליבי חריף ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מניחים מתלה מתכת במחבת קלייה מצופה רדיד גדול.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים מחבת בתנור בעת חימום מראש לתנור ל 204°. בינתיים, לשטוף דגים; להתייבש עם מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים גבינת שמנת, תרד, בייקון, בצל, פלפלים ופלפלים צ ' ילי עד מעורבב היטב. תערובת גבינת שמנת כפית שווה לתוך חללי דגים, מילוי כל חלל עם כ 1 כוס של תערובת גבינת שמנת. בעדינות לחץ על צמרות של דגים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'