טרוטת ברוק מוקפצת עם חמאה חומה ופקאנים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה, שמן בישול, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 81%. נסו פורל ברוק עם פקאן, לימון וחמאה חומה פטרוזיליה, טרוטה מוקפצת עם אגוזי פקאן, ו פורל ברוק Müllerin (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים תבנית אפייה במגבות נייר.
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף שמן על חום מתון.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל. שים חצי פורל במחבת ומבשלים 2 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה ופשוט לעשות, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים את הפילה המבושל לתבנית אפייה מוכנה ומתחממים בתנור.
מוסיפים את שאר 1 כף השמן למחבת, מבשלים את שאר פילה הטרוטה ומוסיפים אותם לסדין האפייה.
לנגב את המחבת ולהמיס את החמאה על אש נמוכה.
מוסיפים את המרווה ואת פקאן ומבשלים, ערבוב, עד החמאה הוא חום זהוב, על 5 דקות. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מגישים את הטרוטה עם רוטב חמאה כפית מעל.
חלופות דגים: השילוב של פקאן וחמאה חומה משלים סוגים רבים של דגים, כגון בס שחור, אגם perch, או walleye.
המלצת יין: יין לבן מלא ועסיסי ידגיש את טעמי האגוזים העמוקים של המנה. חפש שרדונה אוסטרלי, עם פרינותו בשלה אלון קלוי.