טרייפל מרנג - קישוט מרכזי דקורטיבי לשולחן
אם יש לכם בערך 20 דקות לבלות במטבח, טרייפל מרנג - קישוט מרכזי לשולחן דקורטיבי עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן ולחותי אובו . קינוח זה מכיל 291 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -22 גרם שומן למנה. תמורת 2.3 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. זהו מתכון זול למדי לחובבי אוכל אירופאי. למתכון זה מ-Foodnetwork יש מעריץ אחד. אם יש לכם סוכר, נענע, צבע מאכל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . ציון זה מוצק. מתכונים דומים: טרייפל פירות יער , טרייפל פירות יער ושוקולד לבן , וטרייפל פירות יער שקדים וקרמל .
הוראות
שימו את המרנגים בשקית הניתנת לסגירה חוזרת ומעכו אותם בעדינות לחתיכות גדולות בעזרת מערוך.
הניחו בצד כ-10 פטל וכוס אחת מחתיכות המרנג המרוסקות לחלק העליון של הטרייפל.
בקערה גדולה, בעזרת מיקסר יד חשמלי, הקציפו את השמנת עד שהיא מתחילה להסמיך. תוך כדי פעולת המיקסר, הוסיפו את תמצית המנטה, כמה טיפות של צבע מאכל ולאחר מכן הוסיפו בהדרגה את הסוכר. המשיכו להקציף עד לקבלת קצף בינוני.
כסו את תחתית קערת טרייפל שקופה גדולה בנפח 3 ליטר בכ-1/3 מכמות המרנגים.
מפזרים 1 1/2 פיינט של פטל, תוך הקפדה על מניחים קצת בצד כדי שיהיו גלויים.
מורחים כ-2 כוסות של קרם מנטה מעל. מכינים שכבה או שתיים נוספות באותו אופן, ומסיימים בקרם מנטה.
מניחים את הפטל ששמרנו בעיגול קטן מעל ומפזרים מעל את המרנגים המרוסקים ששמרנו.
מקשטים את המרכז עם גבעול גדול של נענע.