טרין גלידת מנטה-טראפל עם מנטה ורטבי שוקולד
אם $1.44 למנה נופל בתקציב שלך, טרין גלידת מנטה-כמהין עם מנטה ורטבי שוקולד יכול להיות מרהיב ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך גלידה vanillan, סוכר, תמצית מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כמהין בטעם דובדבנים ונענע נשיקת שוקולד חם עם קצפת מרשמלו, כמהין שוקולד-מנטה, ו עוגיות שוקולד-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא קרם להתבשל בסיר גדול כבד; להסיר מן החום.
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 1 דקה.
מקציפים עד שהתערובת חלקה.
להקציף לחלץ. להקפיא עד המשרד, על 4 שעות, או צמרמורת לילה.
קו אפיית גיליון עם נייר כסף. טיפה scant 1 כף תערובת שוקולד עבור כל אחד 16 כמהין על גיליון מוכן. ידי אבק עם קקאו; רול תלוליות שוקולד לתוך סיבובים. לכסות ולהקפיא כמהין. כיסוי וצינה הנותרים תערובת שוקולד לרוטב. (כמהין ורוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה.)
קו 8 1/2x4 1/2x2 1/2 אינץ ' מחבת כיכר מתכת עם ניילון נצמד, משאיר שיפוץ ארוך.
מורחים 1/3 של גלידה (כ 1 2/3 כוסות) על החלק התחתון של מחבת מוכן. לחץ על 8 טראפלס בתבנית אקראית (ומרווח זה מזה) לשכבת גלידה.
מורחים 1/2 של גלידה הנותרים מעל. לחץ על 8 פטריות כמהין שנותרו בתבנית אקראית (ומרווח זה מזה) לשכבת הגלידה השנייה.
מורחים שאריות גלידה על פני. כיסוי טרין עם לעטוף פלסטיק הבליטה. להקפיא לפחות 6 שעות ועד 2 ימים.
להביא סוכר ו 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
יוצקים סירופ לתוך בלנדר; מגניב 10 דקות.
מוסיפים עלי נענע לסירופ ומחית עד לקבלת חלקה.
להעביר רוטב לקערה; מגניב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
להקציף כדי להתמזג לפני השימוש.)
מערבבים רוטב שוקולד על אש נמוכה עד חם.
מעביר למגיש. להפוך גלידה טרין על מגש; לקלף את הפלסטיק.
חותכים חציית טרין לפרוסות; מסדרים על צלחות.
רסס רוטב שוקולד ורוטב מנטה סביב טרין.
מבחן במטבח עצה:לעשות עבודה מהירה של ריכוך הגלידה על ידי מיקרוגל אותו במרווחים של עשר שניות על הגדרת הכוח הנמוכה ביותר.