קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות30
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי

טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי
טרין סלמון עם קרם Poblano קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן פסקטריאני, קטוגני דיאט. אם יש לכם פלפל, כוסברה, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וטרין גבינת שמנת, מרק אבוקדו צונן עם קרם Poblano קלוי, ו גברים אמיתיים מבשלים: עוף בגריל עם רוטב שמנת Poblano קלוי Tomatillo (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים מחבת גדולה עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את פילה הסלמון ולצוד על אש נמוכה עד שהם רק אטומים לאורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
3
להעביר את הפילה למגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
לצלות את הצ ' ילי ישירות מעל להבת גז עד חרוך בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
5
להעביר אותם לקערה לכסות עם פלסטיק במשך 5 דקות כדי לשחרר את העורות. לשפשף את העורות ולהסיר את הזרעים וצלעות. שוטפים את הצ ' ילי וקוצצים בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
במעבד מזון, לשלב את צ ' ילי, גבינת שמנת, כוסברה, 2 כפות של מיץ לימון ואת השום ואת התהליך כדי להתמזג בגסות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מעבירים את הקרם לקערה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
קו שתי מחבתות כיכר 8 על 4 אינץ 'עם ניילון נצמד, משאיר בליטה 4 אינץ' בכל הצדדים. בשורה התחתונה והצדדים של כל מחבת עם רבע מפרוסות הסלמון המעושנות, מעט חופפים אותם.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
הוסף 3/4 כוס של קרם poblano ולהפיץ בשכבה אפילו. מתבלים את פילה הסלמון במלח, פלפל ומיץ הלימון הנותר; מרכזים פילה על השמנת בכל מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מורחים חצי מהשמנת poblano הנותרת על כל פילה סלמון ומכסים עם חצי מהסלמון המעושן הנותר. מקפלים את הפלסטיק התלוי ומעלה את החלק העליון של טרין ומקררים עד המשרד, לפחות 6 שעות ועד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
סלמון מעושןסלמון מעושן
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
לקלף בחזרה את הפלסטיק לנתק את terrines על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה, לחתוך את terrines לרוחב 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הפרוסות על מגש, מקשטים עם ירקות מעורבים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.