טריפ בקר ותבשיל הומיני: פוסול
טריפ בקר ותבשיל הומיני: פוסולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 346 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך שיני שום, בצל, צנוניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו איך לבשל: קאלוס, טריפ בקר ותבשיל רגליים, פוצ'רו בקר (תבשיל מקסיקני עם הומיני וירקות), ו פוסולה (עגבניות, עוף ומרק הומיני) (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים טריפה במלח ופלפל ומוסיפים לסיר גדול. מכסים במים ומביאים לרתיחה עדינה. הפחיתו את האש לנמוכה והבשלו כ -3 שעות, תוך רפרוף כל זיהומים מפני השטח
בזמן שהטריפה מתבשלת מכסים את הצ ' ילי במים בסיר קטן נפרד ומרתיחים עד שהם מתייבשים ורכים מחדש. מצננים ומסננים, שומרים את נוזל הבישול.
מחממים כף אחת משמן זרעי הענבים על אש בינונית במחבת (שומרים את שאר השמן). כשהשמן מתחיל להבהב, הקפיצו בצל ושום עד שהבצל הופך לשקוף.
מסירים מהאש ומעבירים בצל ושום לקערה קטנה ושומרים את המחבת.
מוציאים את הגבעולים והזרעים מהצ ' ילי ומוסיפים לקערה עם הבצל. משתמשים בנוזל הבישול לפי הצורך (שומרים את שארית נוזל הבישול) מועכים לעיסה עם הבצל והשום. בעזרת אותה מחבת מחממים את כף שמן זרעי הענבים השמורה על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את העיסה מספר דקות.
מסירים מהאש ומניחים בצד עד הצורך.
הכן את ההומיני לפי ההוראות על האריזה, תוך שימוש בנוזל הבישול שנותר בצ ' ילה כחלק מנוזל הבישול להומיני. (בדרך כלל תזדקק למים פי 4 מהומיני).
מערבבים היטב את משחת הצ ' ילה עם ההומיני המבושל. מערבבים לסיר הטריפה, מתבלים באבקת צ ' ילי ומחזירים לרתיחה ומניחים להסמיך. מצקת לקערות ומניחים כמות קטנה של צנוניות פרוסות במרכז. סוחטים מעל מיץ ליים טרי.