קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

טריפ בקר ותבשיל הומיני: פוסול

טריפ בקר ותבשיל הומיני: פוסול
טריפ בקר ותבשיל הומיני: פוסולה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 346 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לך שיני שום, בצל, צנוניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כמו קינוח. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה די טוב. נסו איך לבשל: קאלוס, טריפ בקר ותבשיל רגליים, פוצ'רו בקר (תבשיל מקסיקני עם הומיני וירקות), ו פוסולה (עגבניות, עוף ומרק הומיני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים טריפה במלח ופלפל ומוסיפים לסיר גדול. מכסים במים ומביאים לרתיחה עדינה. הפחיתו את האש לנמוכה והבשלו כ -3 שעות, תוך רפרוף כל זיהומים מפני השטח
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בזמן שהטריפה מתבשלת מכסים את הצ ' ילי במים בסיר קטן נפרד ומרתיחים עד שהם מתייבשים ורכים מחדש. מצננים ומסננים, שומרים את נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים כף אחת משמן זרעי הענבים על אש בינונית במחבת (שומרים את שאר השמן). כשהשמן מתחיל להבהב, הקפיצו בצל ושום עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסירים מהאש ומעבירים בצל ושום לקערה קטנה ושומרים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוציאים את הגבעולים והזרעים מהצ ' ילי ומוסיפים לקערה עם הבצל. משתמשים בנוזל הבישול לפי הצורך (שומרים את שארית נוזל הבישול) מועכים לעיסה עם הבצל והשום. בעזרת אותה מחבת מחממים את כף שמן זרעי הענבים השמורה על אש בינונית-גבוהה ומטגנים את העיסה מספר דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסירים מהאש ומניחים בצד עד הצורך.
7
הכן את ההומיני לפי ההוראות על האריזה, תוך שימוש בנוזל הבישול שנותר בצ ' ילה כחלק מנוזל הבישול להומיני. (בדרך כלל תזדקק למים פי 4 מהומיני).
מרכיבים שתצטרך
HominyHominy
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
מערבבים היטב את משחת הצ ' ילה עם ההומיני המבושל. מערבבים לסיר הטריפה, מתבלים באבקת צ ' ילי ומחזירים לרתיחה ומניחים להסמיך. מצקת לקערות ומניחים כמות קטנה של צנוניות פרוסות במרכז. סוחטים מעל מיץ ליים טרי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
HominyHominy
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת