לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צלעות טלה משוחות וצלויות יבשות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 59 גרם חלבון, 138 גרם שומן, ובסך הכל של 1726 קלוריות. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, שמן זית, ציר עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 26 שעות ו -15 דקות. הציון הזה מוצק. נסו צלעות טלה צלויות טקס-מקס עם גריסי גבינה, צלעות פרי הדר יבש, ו צלעות משופשפות ספייס (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את המלח והפלפל בקערה. מכסים בנדיבות את הצלעות בתרופה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים את הצלעות, ללא כיסוי, על מתלה שנקבע בתבנית אפייה או במגש. מריחים במשך 24 שעות במקרר. שוטפים היטב את הצלעות מתחת למים קרים, ומייבשים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
לשפשוף היבש: צלו את גרגירי הפלפל וזרעי השומר במחבת מטגן יבשה עד לריחני, 2 עד 3 דקות. טוחנים בעזרת מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים את התבלינים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
שלב בקערה את גרגירי הפלפל הטחון וזרעי השומר עם הפפריקה, המרווה המיובשת, הטימין המיובש, השום המגורר, אבקת הבצל, הסוכר ואבקת עלי הדפנה, תוך ערבוב לשילוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
פירורי לחם, כמה חופנים
כָּתֵף
1 שקית תרד טרי שטוף מראש
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מרווה מיובשת
גב שומן חזיר
נוזל-אונקיות מים טריים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספים
5
מחממים את התנור ל 275 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפזרים את הבצלים על נייר הכסף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
6
מפזרים את השפשוף היבש בנדיבות על שני צידי הצלעות ומניחים אותם, בצד העצם כלפי מטה, על גבי הבצל כדי למנוע הידבקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
7
מוסיפים את החומץ למחבת ומפזרים את עלי הטימין הטריים מעל הצלעות. למעלה עם פיסת נייר כסף נוספת ולחץ את הקצוות יחד עם פיסת הנייר התחתונה ליצירת שקיק נייר כסף גדול. צולים עד שהצלעות רכות והבשר התכווץ מהעצם, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
יוצקים את מיצי המחבת דרך מסננת כדי להסיר את הבצל. דלפו את השומן והבשלו את המיצים עם ציר העוף בסיר על אש גבוהה עד להפחתה בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
חותכים את מדפי הטלה למנות צלעות כפולות, מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעט מלח. פריכו את החלק החיצוני של הצלעות על גריל חם או מתחת לצלייה למשך 5 דקות (בצד הבשר בלבד), וצלו מדי פעם עם מיצי התבנית המופחתים.