יהלומי שוקולד קרמל
יהלומי קרמל שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-42 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 58 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, חמאה, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: יהלומי פקאן קרמל מלוחים, יהלומי דובדבן מצופים שוקולד, ו פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חמאה 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת בשורה התחתונה עם נייר שעווה.
קוצצים שוקולד לחתיכות קטנות. בדוד כפול או קערת מתכת להגדיר על סיר של מים בקושי רותחים להמיס שוקולד וחמאה, ערבוב עד חלקה.
הסר העליון של דוד כפול או קערה מחום להקציף סוכר לתערובת שוקולד.
לטאטא ביצים 1 בכל פעם עד בשילוב היטב. לנפות קמח אבקת קקאו על תערובת שוקולד לטאטא עד רק בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ואופים באמצע התנור עד שבוחן יוצא נקי, כ -20 דקות. עוגה מגניבה לגמרי במחבת על מתלה ולהפוך על תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
קוצצים שוקולד. בסיר יבש כבד לבשל סוכר מעל חום מתון, ללא ערבוב, עד שהוא מתחיל להמיס. המשך לבשל סוכר, ערבוב עם מזלג, עד קרמל זהב עמוק.
הסר מחבת מחום ולהוסיף קרם (תערובת יהיה בועה למעלה קיטור). תערובת מבשלים, ערבוב, עד הקרמל הוא מומס.
הסר מחבת מחום ולהוסיף שוקולד, ערבוב עד התערובת חלקה.
יוצקים גנאש מעל העוגה וחלק עם מרית. עוגת צמרמורת, חשופה, לפחות 30 דקות, מכוסה, עד 3 ימים.
בסיר קטן יבש כבד לבשל סוכר על חום נמוך בינוני, ערבוב לאט עם מזלג (כדי לעזור סוכר להמיס באופן שווה), עד קרמל חיוור-זהב. המשך לבשל קרמל, מבלי לערבב, בעדינות מסתחרר מחבת, עד הזהב.
הסר מחבת מחום ושופכים קרמל על תבנית אפייה. קרמל מגניב לגמרי.
לחטט קרמל מאפייה עם האצבעות שלך במעבד מזון קרמל עד הקרקע גס.
מפזרים את קרמל הקרקע באופן שווה על גבי עוגה עם סכין חדה לחתוך עוגה לתוך 1 1/4 אינץ ' יהלומים.