יוגורט עם פטל קראמבל
הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו משמש וגרנולה פטל עם יוגורט דבש פטל, חטיפי קראמבל פטל, ו טארט קראמבל פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. בקערה בינונית, לשלב קמח, סוכר חום, ומלח.
מוסיפים חמאה ומשתמשים בידיים או בקוצץ מאפה, משפשפים את החמאה לתערובת סוכר עד כמעט לגמרי משולב.
מוסיפים שיבולת שועל וממשיכים למזג מרכיבים עד שהחמאה משתלבת ועוטפת יוצרים פירורים גדולים.
מורחים פטל לאורך החלק התחתון של צלחת אפייה. למעלה באופן שווה עם פירורי שיבולת שועל.
אופים עד ציפוי זהוב חום, כ 45 דקות.
בואו פטל להתפורר לבוא לטמפרטורת החדר.
כדי לשרת, לחלק יוגורט בין שש קערות. מעל כל מנה עם פירורי פטל.