יוגורט קפוא דלעת
אם יש לכם סוכר, תבלין פשטידת דלעת, מחית דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די טוב. נסו יוגורט קפוא דלעת, פאי דלעת פרוזן יוגורט, ו דלעת פקאן פרוזן יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את היוגורט, שמנת, סוכר, מחית דלעת, ברנדי, תמצית וניל, תבלין פשטידת דלעת ומלח בקערת ערבוב.
לטאטא יחד עד הסוכר והמלח יש מומס לחלוטין. מכסים ומקררים בין לילה.
יוצקים את התערובת הצוננת לתוך מכונת גלידה להקפיא על פי הוראות היצרן עד שהוא מגיע" רך לשרת " עקביות, על 20 דקות.
להעביר גלידה למיכל אחד או שניים ליטר. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, גלידה צריכה להבשיל במקפיא לפחות 2 שעות או לילה.