יוגורט קפוא שוקולד עם בננות קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל יוגורט קפוא שוקולד עם בננות קרמל. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. מתאים ל-60 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, שוקולד מריר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו גלידת יוגורט עם בננות ורוטב שוקולד, מיץ תפוזים ג'וליוס: עם בננות קפואות ויוגורט, ו בננה קריבית Flambé עם אננס Curd מעל יוגורט קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick, להמס את החמאה.
מוסיפים את הבננות בשכבה אחת ומפזרים את הסוכר החום. מבשלים מעל חום מתון, הופך פעם אחת, עד קרמל, 8 דקות. את החום, מוסיפים את הרום ומערבלים את המחבת כדי לפזר את הסוכר. לגרד שלושה רבעים של בננות לתוך מעבד מזון ולהוסיף 3 כפות של החלב. מחית עד חלקה.
להעביר את מחית לקערה קטנה להקפיא עד צונן, 15 דקות. קוצצים את הבננות הנותרות להקפיא עד מקורר.
בקערה אחרת, לטאטא את הקקאו עם סוכר מגורען, מלח, וניל ואת הנותרים 1/2 כוס חלב.
להקציף ביוגורט עד חלקה, ואז רסק בננה.
מעבירים את התערובת למכונת גלידה ומקפיאים לפי הוראות היצרן עד שכמעט קפאו.
מערבבים בבננות הקצוצות ושוקולד. לגרד את הפרוזן יוגורט לתוך מיכל אטום, לכסות להקפיא עד המשרד, לפחות 2 שעות.