קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

יוגורט רגיל תוצרת בית

יוגורט רגיל תוצרת בית
יוגורט רגיל תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 386 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו חלב, אבקת חלב, יוגורט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. , שהוא מוצק. נסו יוגורט דל שומן מושלם, Sev - איך לעשות sev רגיל תוצרת בית, ו יוגורט טבעוני תוצרת בית (יוגורט טופו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סיר גדול על הכיריים ומניחים צנצנות שימורים סטריליות 5 חצי ליטר בפנים. מלא עם מספיק מים כך צנצנות שקועים עד צווארם. הגדר את המבער לחום נמוך. המטרה היא להיות מסוגל לשמור על טמפרטורה עקבית בין 110 מעלות F ו 115 מעלות f (45 מעלות C) במשך 4 עד 6 שעות. בדוק את הטמפרטורה באמצעות מדחום ממתקים או בשר מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בינתיים, יוצקים את החלב והחלב היבש לסיר גדול. מערבבים כדי לפזר את האבקה ולהגדיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבאבקת חלב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
חום עד רק אידוי; המדחום שלך צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מסירים מהחום ומניחים את המחבת כך שהתחתית יושבת בקערה של מי קרח. מגניב עד שהטמפרטורה ירדה ל 115 מעלות F (45 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
כאשר הוא מגיע לטמפרטורה, להסיר אותו מהחום ומערבבים כ 1 כוס חלב לתוך יוגורט רגיל עד מעורבב היטב. מערבבים את התערובת בחזרה לתוך מחבת החלב.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיליוגורט רגיל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את תערובת החלב לתוך צנצנות זכוכית חמות בתוך 1/2 אינץ ' של החישוקים. ממוקם באמבט המים החמים. מפלס המים צריך להיות עד לרמה של יוגורט בצנצנות. קוק חשף ולוודא לשמור על הטמפרטורה ב 110 עד 115 מעלות F (45 מעלות C) במשך 4 עד 6 שעות. אני אוהב לעשות
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
אין לערבב או לתקוע את היוגורט בכלל במהלך הזמן הזה-גם אם אתה מתפתה! פעולה זו עלולה לגרום לו להיות מימי.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
8
כאשר הגיע הזמן, אתה יכול לבדוק את היוגורט על ידי לחיצה בעדינות על החלק העליון או להטות את הצנצנות כדי לראות אם הוא מוגדר. זה נעשה כאשר היוגורט הוא מוצק ויש שכבה דקה של נוזל צהבהב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
9
הסר את הצנצנות מהמים ולהתייבש. חותם עם מכסים נקיים וטבעות. הם צריכים להיות טובים לשמור במקרר במשך 1 עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
הקפד לשמור תוספת קטנה החוצה כמפתח עבור אצווה הבאה. עם הזמן יוגורט תוצרת בית שלך יתחיל לאבד את העוצמה של זה בתור התחלה (כמו ביצוע עותק של עותק של עותק), אז כל אצווה רביעית או חמישית ייתכן שתרצה להשתמש יוגורט חנות קנה בתור התחלה. רק תוודא שכתוב על המיכל" תרבויות פעילות חיות". בהצלחה!
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב