יוגורט תות גרנולה פופס
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 71 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, שיבולת שועל וגרנולה דבש, יוגורט וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו יוגורט תות קרח פופס, גרנולה תות יוגורט פרפה, ו ארטיקים יוגורט תות עם גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, היכו יוגורט וחלב עם מקצף עד בשילוב טוב. (
תערובת צריכה להיות עקביות pourable.)
חותכים כל תות לפרוסות. החל פרוסות תות על הקירות הפנימיים של 4 תבניות ב מכונת קרח קפוא מהיר (Zoku). הכנס מקלות פופ.
יוצקים על 1 אונקיה (2 כפות) תערובת יוגורט לתוך כל עובש. להקפיא 3 עד 4 דקות.
הוסף שכבה דקה של גרנולה לכל עובש.
יוצקים תערובת יוגורט למלא קו של כל עובש. להקפיא לחלוטין. בצע הוראות יצרנים להסרת פופס.