קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

יין אדום וסטייק מתלה רימונים עם בצלי צ'יפוליני

יין אדום וסטייק מתלה רימונים עם בצלי צ'יפוליני
יין אדום וסטייק קולב רימון עם בצל Cipollini הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, סוכר, יין מרלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם בצל Cipollini, סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום, ו סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום.

הוראות

1
בכוס מדידה נוזלית להקציף לפי הסדר, החל בדבש, מולסה, 1 כפית מלח, סוכר, מיץ רימון, ויין. הערה של קוק: החל עם החומרים הדביקים ולאחר מכן הוספת הנוזל עושה את זה קל יותר להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
יוצקים חצי מהתערובת לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים לשקית את הפלפל, שמן צמחי וסטייק. לאטום ולעסות את הסטייק קצת לפני לתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אם אתה צריך יותר זמן מזה, לקרר אותו, אבל הקפד להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני שאתה גריל זה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
יוצקים את שאר המרינדה, בצל ושום לתוך סיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומורידים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם ומתעבה, כ -15 עד 20 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחממים את מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
הסר את הסטייק משקית הפלסטיק בעדינות לטפוח יבש. זרוק את המרינדה משקית הפלסטיק. מתבלים את הסטייק משני הצדדים עם מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
מקום על הגריל, זה לגמרי בסדר אם כמה פלפלים מן המרינדה לתלות על לחיים יקרים וללכת לסיבוב על הגריל עם הסטייק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
לבשל עד הסטייק משחרר בקלות מן הגריל, על 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 5 דקות יותר עבור בינוני נדיר, וזה הכי טוב עבור חתך זה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
הסר מהגריל לצלחת, לכסות בנייר אלומיניום ולתת לסטייק לנוח 10 דקות, המאפשר המיצים כדי להפיץ מחדש לפני שאתה פורס אותו. שימו לב לכיוון השרירים בסטייק נעים ודאו לחתוך לרוחב או בניצב לכיוון הזה כדי להשיג את התוצאות העדינות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
מניחים את פרוסות הסטייק בצלחת מנה ויוצקים את הזיגוג והבצל מעל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן