יין אדום וסטייק מתלה רימונים עם בצלי צ'יפוליני
יין אדום וסטייק קולב רימון עם בצל Cipollini הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 352 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, סוכר, יין מרלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סטייק חצאית עם בצל Cipollini, סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום, ו סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום.
הוראות
בכוס מדידה נוזלית להקציף לפי הסדר, החל בדבש, מולסה, 1 כפית מלח, סוכר, מיץ רימון, ויין. הערה של קוק: החל עם החומרים הדביקים ולאחר מכן הוספת הנוזל עושה את זה קל יותר להתמזג.
יוצקים חצי מהתערובת לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable.
מוסיפים לשקית את הפלפל, שמן צמחי וסטייק. לאטום ולעסות את הסטייק קצת לפני לתת לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אם אתה צריך יותר זמן מזה, לקרר אותו, אבל הקפד להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני שאתה גריל זה.
יוצקים את שאר המרינדה, בצל ושום לתוך סיר קטן על חום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה ואז מכסים ומורידים לרתיחה עד שהנוזל מצטמצם ומתעבה, כ -15 עד 20 דקות. תניח בצד.
מחממים את מחבת הגריל לחום בינוני-גבוה.
הסר את הסטייק משקית הפלסטיק בעדינות לטפוח יבש. זרוק את המרינדה משקית הפלסטיק. מתבלים את הסטייק משני הצדדים עם מעט מלח.
מקום על הגריל, זה לגמרי בסדר אם כמה פלפלים מן המרינדה לתלות על לחיים יקרים וללכת לסיבוב על הגריל עם הסטייק.
לבשל עד הסטייק משחרר בקלות מן הגריל, על 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני במשך 5 דקות יותר עבור בינוני נדיר, וזה הכי טוב עבור חתך זה.
הסר מהגריל לצלחת, לכסות בנייר אלומיניום ולתת לסטייק לנוח 10 דקות, המאפשר המיצים כדי להפיץ מחדש לפני שאתה פורס אותו. שימו לב לכיוון השרירים בסטייק נעים ודאו לחתוך לרוחב או בניצב לכיוון הזה כדי להשיג את התוצאות העדינות ביותר.
מניחים את פרוסות הסטייק בצלחת מנה ויוצקים את הזיגוג והבצל מעל.