, המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 911 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. אם יש לכם חלב, תמצית vanillan, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 457 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: עוגת בית אגרה (עוגת שכבה או עוגת שמרים - אתה בוחר), עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת פודינג אננס עוגת לערבב עוגה.
הוראות
1
עבור עוגת גרהם: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם תנור ל 177°. קל מעיל שני 9 אינץ ' מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה. ישבנים קו עם נייר קלף ומעיל שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שלב סוכר, נשאר 1/2 כוס מים, ומלח בסיר בינוני כבד תחתית. מערבבים על חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס, מברישים את הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה. להגביר את החום בינוני גבוה ולהביא סירופ לרתיחה. מרתיחים, מבלי לערבב, עד הסירופ רושם 114° על מדחום ממתקים, 6 עד 10 דקות.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מברשת מאפה
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
עם מיקסר פועל במהירות נמוכה, לאט ובזהירות לשפוך סירופ חם לתוך ג ' לטין. להגביר את המהירות בינונית גבוהה לנצח עד התערובת היא עבה, מבריק, המשרד החיצוני של הקערה הוא מגניב למגע, 10 עד 15 דקות.
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16
עבודה מהירה, להפיץ על 2 1/2 כוסות מרשמלו על עוגה אחת עגול עם מרית אופסט. למעלה עם העוגה השנייה עגול ולהפיץ המרשמלו הנותרים על גבי וצדדים של עוגה. להכניס למקרר 5 עד 10 דקות להגדרה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
17
לטפטוף שוקולד: להביא שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
18
הסר מהחום.
19
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20
לאט לשפוך זיגוג על גבי עוגה בעדינות להפיץ את הקצוות עם מרית אופסט, לתת קצת לטפטף את הצדדים. להכניס למקרר רק עד זיגוג מוגדר, 5 עד 10 דקות.