יסודות: Mac & Cheese של אינה גרטן
אם יש לכם קמח, חלב, מקרוני מרפק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191°. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
טפטוף שמן לתוך המים הרותחים, מוסיפים את המקרוני, ומבשלים על פי הוראות החבילה, 6-8 דקות.
בינתיים, לחמם את החלב בסיר קטן, אבל לא מאפשרים לו לרתוח. ממיסים 6 כפות חמאה בסיר גדול (4 ליטר) ומוסיפים את הקמח בבת אחת. מבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות, ערבוב עם מקצף.
לטאטא בחלב חם לבשל במשך דקה או שתיים יותר, עד מעובה וחלק. Off heat, מערבבים בגרוייר, צ ' דר, 1 כף מלח פלפל, ואגוז מוסקט.
מוסיפים את המקרוני המבושל ומערבבים היטב.
יוצקים לתוך צלחת אפייה 3 ליטר (9 x 13 אינץ').
להמיס את 2 כפות הנותרים של חמאה, לזרוק עם פירורי לחם טריים מעיל באופן שווה, ומפזרים על כל החלק העליון של התבשיל.
אופים במשך 30-35 דקות, או עד הרוטב הוא מבעבע ואת המקרוני הוא השחמה על גבי.