ירוק חורף מטוגן עם בייקון
ירקות טריים מטוגנים עם בייקון עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. זה מושלם עבור חורף. אם יש לך זרעי חרדל, שיני שום, ירקות חורף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ירוק חורף מטוגן, ירקות חורף מטוגנים עם חומוס, בצל ושום, ו ארוחת ערב הלילה: עדשים מטוגנות עם ירקות חורף וביצה מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לבשל בייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד שומן הוא שניתנו בייקון מתחיל חום, 10 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
הוסף 2 כפות. שמן זית ושום לסיר; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השום הוא זהוב, 3 עד 5 דקות.
בינתיים, לשטוף את הירוקים לקצץ את הקצוות.
חותכים את צלעות מרכז קשות לחתוך צלעות לרוחב לתוך 1-in. אורכים; רבע העלים.
מוסיפים צלעות לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים לרכך, 6 עד 7 דקות. בקבוצות, להוסיף עלים לסיר, ערבוב עד שכולם נבולים.
להוסיף 1 3/4 כוסות מרק עוף, זרעי חרדל, בייקון מבושל; לכסות ומבשלים עד ירקות רכים לנשוך, 45 דקות עד 1 שעה, בדיקה מדי פעם כדי לוודא שהנוזל לא התאדה לחלוטין; להוסיף יותר מרק אם יש לו.
מסננים ירקות (מילואים נוזלי לשימושים אחרים) ותל בקערה. מערבבים בחומץ ומלח ופלפל לפי הטעם, ולאחר מכן טפטוף עם הנותרים 2 כפות. שמן זית.