ירוק פאטוש
גרין פאטוש הוא טבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, פיתות, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות, ו פריטרים קינואה פריך עם עגבניות צ'אטני עגבניות ירוקות זברה ירוקה ירושה עגבניות.
הוראות
דק לחתוך את הבצל הירוק, deseed chillies לחתוך לתוך סיבובים עדינים מאוד ולשים את שניהם לתוך קערה.
להשליך את העלים החיצוניים של החסה ולאחר מכן לקרוע אותו לחתיכות להוסיף לקערה.
לטאטא את סיד ושמן בקערה קטנה ולהוסיף זריפת מלח.
פתח את פיתות לחם עד לאורכים, כך שיש לך ארבעה חצאים דקים מאוד, ולהניח אותם על תבנית אפייה. טוסט אותם בתנור במשך כ 5 דקות כדי לתת להם קצת מחנק, הם גם יהפכו צבע חום זהוב אבל לפקוח עין עליהם, כפי שהם עלולים לשרוף. קח את פיתות הלחם החוצה ולהשאיר אותם להתקרר.
חצי את האבוקדו, להסיר את הבור ולאחר מכן באמצעות כף, לגרוף חתיכות של אבוקדו על קערת החסה. שמלת הסלט עם ליים ורוטב שמן ולהוסיף את רוב עשבי תיבול קצוצים לפני הטלת עם הידיים לשלב. חותכים עם מספריים או לשבור את לחם פיתה פריך עם הידיים לתוך משולשים מחוספסים, להוסיף את רוב החלקים לסלט ולזרוק שוב לפני האחיזה קערה או מגש. לפזר עם עשבי תיבול הנותרים ופיתה קלוי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;