יריעות פסטה קרועות עם חמאה חומה, עשבי תיבול וביצים עלומות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סדינים פסטה קרועה עם חמאה חומה, עשבי תיבול, וביצים עלומות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ מ-1 לימון, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב עשבי תיבול טריים מעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לבנדר ברי פריך כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס וביצים עלומות על פסטה, פסטה קרועה עם קישואים וארוגולה, ו ביצים עלומות עם חמאת קארי.
הוראות
ממלאים סיר גדול וסיר בינוני עם מים ומביאים את שניהם לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים פסטה לסיר גדול ומבשלים עד אל דנטה, 12 עד 14 דקות. להזמין 1/4 כוס מים פסטה, ולאחר מכן לנקז פסטה.
בזמן שפסטה מבשלת, ביצים צדות בסיר קטן יותר: מוסיפים חומץ למים ומפחיתים את החום לנמוך. כאשר מים טיפות לרתיחה, לפצח ביצים אחד אחד לתוך קערה קטנה, להעביר מסננת רשת בסדר, להסתחרר בעדינות כדי לנקז עודף לבנים, ואז לאט לאט להוריד ביצים לתוך מים, להטות אותם מתוך מסננת כפי שהם מתחילים להגדיר. חזור עד שכל הביצים במים. Poach, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק, עד ביצים בקושי להגדיר, 2 עד 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, מעבירים ביצים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. מתבלים ביצים עם מלח ופלפל.
יבש סיר גדול ולהגדיר על אש בינונית.
תוסיף חמאה. כאשר קצף חמאה, להוסיף שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד שאלוט וחמאה הם חום זהוב, 6-8 דקות. להפחית את החום לנמוך, להוסיף פסטה סחוטה ומי פסטה שמורים ומערבבים עד פסטה מצופה היטב. כבה את החימום.
מוסיפים גבינה מגוררת, רוטב סויה, מיץ לימון ועשבי תיבול, ומערבבים לשלב. מחלקים פסטה בין 4 צלחות הגשה ומעל כל מנה עם ביצה עלומה.