ירך חזיר עם תפוח, אגס, בצל הוא חלב חינם ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם טימין, סירופ מייפל, חלצי חזיר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: ירך חזיר עם תפוח, אגס ובצל, ירך חזיר צלוי עם תפוח, בצל ומילוי שזיפים מיובשים, ו ירך חזיר אגס ופרושוטו.
הוראות
1
שלב תחילה 6 מרכיבים בכלי רדוד גדול או בשקית ניילון גדולה עם רוכסן. פירס חזיר כמה פעמים עם מזלג, ולהוסיף למרינדה. צלחת כיסוי או שקית חותם; משרים במקרר לפחות 2 שעות.
יוצקים מרינדה שמורה על חזיר, תפוח, אגס ובצל; מפזרים סוכר חום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
מרינדה
תפוח
בצל
אגס
חזיר
6
אופים ב 350 במשך שעה 1 או עד מדחום רושם 155 (ורוד מעט).
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
7
מניחים חזיר על מגש הגשה, ומניחים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
8
. בעוד חזיר עומד, במקום קמח בסיר בינוני. שופכים בזהירות טפטופי מחבת לתבנית, תוך ערבוב עם מטרפה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה סירופ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה או עד רוטב מתחיל להתעבות.