ירך חזיר קינמון ותפוחי אדמה
ירך חזיר קינמון ותפוחי אדמה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 530 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לך קורנפלור, בטטות, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . , שהוא מוצק. נסו תפוח-ירך חזיר קינמון, צלעות חזיר עם תפוחים קינמון, ו ירך חזיר עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים את צלי החזיר בתבנית אפייה בינונית. תפוחי אדמה אדומים העונה עם מלח ופלפל, ולסדר סביב הצלי.
מניחים תפוחי אדמה מתוקים וקינמון בשקית פלסטיק resealable, ולנער למעיל. מסדרים בטטות סביב הצלי.
מניחים תפוח על הצלי ותפוחי האדמה. למעלה עם פרוסות חמאה. חותם תבנית אפייה בחוזקה עם נייר כסף.
לבשל 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, או עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הגיע 145 מעלות F (63 מעלות C).
בסיר בינוני מעל חום בינוני, למזג את החלב, מים, מרק עוף, בוליון בקר, ו קורנפלור עד קוביות מרק הם מומסים ואת התערובת מעובה.
מגישים עם צלי חזיר ותפוחי אדמה.