ירכי עוף עם תפוחים קלויים ושום הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 37 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 591 קלוריות. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פלפל, מרווה, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קינמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: ירכי עוף צלויות עם תפוחים, ג'ין וזרעי כוסברה, ירכי עוף צלויות במחבת שום לימון עם תרד ואפונת הצמד, ו ירכי עוף לבישול איטי עם תפוחים + בגידה של 500 דולר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 5 מרכיבים ראשונים.
3
מוסיפים 1/4 כפית מלח; זורקים היטב לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
מורחים תערובת תפוחים על תבנית גליל ג ' לי מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מורחים
תפוח
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מפזרים עוף עם 1/4 כפית מלח ופלפל, ומסדרים על גבי תערובת התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
תפוח
6
אופים בחום של 475 למשך 25 דקות או עד לסיום העוף והתפוח רך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
תפוח
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוציאים עוף מהתבנית; שמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מועכים חלקית תערובת תפוחים עם מועך תפוחי אדמה, ומגישים עם עוף.