ירכיים עוף מטוגן בשום ויין לבן
ירכיים עוף מטוגן בשום ויין לבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 791 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ירכיים עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו עוף מטוגן עם שום ויין לבן, שום עוף מטוגן ברוטב יין לבן שמנת, ו ירכיים עוף מטוגנות ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את אורגנו, 3/4 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לטף את העוף יבש עם מגבות נייר, מתבלים בתערובת התבלינים ומעלים בקמח.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני ומחממים את העוף, 4 דקות לכל צד.
מוסיפים את הבצלים לסיר ומבשלים עד הזהב, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום ופלפלי הדובדבן ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את מי מלח הפלפל, יין ומרק ומביאים לרתיחה. להחזיר את העוף לסיר ולהביא לרתיחה. לבשל, מכוסה, עד העוף מבושל דרך, כ -30 דקות. בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה. מחלקים בין קערות בודדות כפית את העוף ורוטב על זה.