קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום

ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום
גשו לסופר וקנו עגבניות בפירה, פלפל טרי, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ובזיליקום, ירכיים עוף מטוגנות עם זיתים ולימון, ו ירכיים עוף מטוגנות עם ברוקולי וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת עמוקה גדולה, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את העוף במחבת וחום היטב משני הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר.
4
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן. להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הרוזמרין והיין. מביאים לרתיחה, משפשפים את תחתית המחבת כדי להוציא את כל החלקים החומים. מרתיחים עד היין מצטמצם כ 1/4 כוס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את המרק, העגבניות, הזיתים, 1/2 הנותרים מלח כפית, ואת העוף, צד העור למעלה, עם כל מיצים שנצברו. כיסוי ומבשלים עד העוף נעשה רק, 20 עד 25 דקות. דחוף את העוף לצד המחבת ולאחר מכן מועך את שיני השום במזלג. מערבבים 1/8 כפית פלפל ואת בזיליקום, להביא רק לרתיחה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
המלצה ליין: באיטליה יש שלושה ענבים אדומים גדולים. נביולו וסנג ' ובזה ידועים היטב, אבל ענבי אגליאניקו החזקים ראויים לפחות לאותה הערכה. מנה זו היא הזדמנות מצוינת לטעום אחד מהיינות הטובים ביותר שלה, Taurasi או Aglianico del Vulture.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)