ירקות Lo מיין עם Edamame וירקות חרדל
ירקות Lo מיין עם Edamame וירקות חרדל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם רצועות פלפל, ירקות חרדל, edamame, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Edamame Lo Mein, מתכון Edamame Lo Mein, ו ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס מים רותחים ופטריות בקערה; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזל השרייה.
להסיר ולהשליך גבעולים. קוצצים כובעי פטריות; להפריש.
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
מוסיפים ירקות, ומבשלים 1 דקה או עד ירקות נובלים.
הסר ירקות ממים עם כפית מחוררת. לצלול את הירוקים לתוך מי קרח; לנקז ולסחוט יבש. תניח ירקות בצד.
מוסיפים אטריות ביצים ומבשלים 2 דקות או עד לסיום.
לנקז ולשטוף עם מים קרים, ולנקז היטב.
מניחים אטריות בקערה גדולה.
מוסיפים 1 רוטב סויה כף ושמן שומשום, משליכים למעיל, ומניחים בצד.
חום שמן קנולה ב ווק או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר; מוקפץ 5 שניות.
מוסיפים פטריות, פלפל, בצל ושום; מוקפץ 2 דקות או עד פלפל הוא פריך במכרז. מערבבים בירוק ו edamame; מוקפץ 30 שניות. מערבבים בנוזל השריית פטריות שמורות, תערובת אטריות, הנותרים 3 כפות רוטב סויה, ורוטב הויסין; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.