ירקות א לה גרקה
ירקות א-לה גרקה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זרעי ענבים, פטריות כפתור, פרחי כרובית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 73%. מתכונים דומים: בורי אדום צרוב עם ירקות לה גרקה עם סיבים & פילאף בסמטי, פטריות לה גרקה, ו שומר לה גרקה.
הוראות
בקערת נירוסטה גדולה מערבבים יחד את שמן זרעי הענבים ואת כל הירקות והזיתים. בקערת זכוכית שלבו את מיץ הלימון, שמן הזית הבהיר, פתיתי הצ ' ילי, הטרגון, חומץ היין האורז והמלח והפלפל, לפי הטעם.
מערבבים את הרוטב עם הירקות ומכניסים למקרר ל -4 שעות, ומאפשרים לטעמים להתמזג. כשמוכנים להגשה מעבירים את הירקות לקערת הגשה ומקשטים בצל ירוק.
הערת קוק: הלבנה היא סוג של בישול שבאמצעותו הטלת ירקות גולמיים למים מומלחים רותחים למשך 3 עד 5 דקות ואז העברה מיידית לקערת מים קרים. כאשר "מזעזע" עם מי קרח, זה מיד מפסיק את תהליך הבישול.