ירקות בסגנון פקיסטני עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, garam masalaוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: עדשים לבנות בסגנון פקיסטני עם לקישוט שמן רוחש, בסגנון פקיסטני Turai Ka Salan (Courgettes קארי), ו עוף פקיסטני.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית ומערבבים בצל, שום ופלפלורנים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
לטגן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מערבבים בג ' ינג ' ר, garam masala, כורכום, פפריקה, פתיתי פלפל אדום, ומלח. ערבוב כל הזמן, לבשל עד בצל מצופים היטב עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
גארם מסאלה
תיבול
כורכום
פפריקה
ג ' ינג ' ר
בצל
מלח
4
מערבבים 1/4 כוס מים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מערבבים בכרוב, תפוחי אדמה, עגבניות ומים שנותרו. הגבר את החום לגובה בינוני. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שכל הירקות רכים, כ 20 דקות. מערבבים את האפונה במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.