קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

ירקות האביב-Ragout עוף

ירקות האביב-Ragout עוף
האביב ירקות עוף ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: האביב ירקות Ragout, האביב ירקות Ragout, ו האביב ירקות Ragoût.

הוראות

1
עוף העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
חום 1 כף. שמן 5-7 - qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים חצי מהעוף ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד; מעבירים לצלחת. חזור עם העוף שנותר (אם המחבת מתחילה לחרוך, להפחית את החום).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להפחית חום בינוני.
5
הוסף את כף הרגל שנותרה. שמן ובצל לסיר; מבשלים עד הבצל שקוף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מוסיפים גזר ומבשלים רק עד שהם מתחילים לרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
מוסיפים לבבות ארטישוק, פטריות, טימין, וגרידת לימון; מערבבים לשלב. להחזיר עוף למחבת ומערבבים במרק עוף. כיסוי, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף אספרגוס, כיסוי, ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד אספרגוס הוא רך-פריך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
10
הסר מן החום העליון עם פרמזן מגולח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן