האביב ירקות עוף ראגו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: האביב ירקות Ragout, האביב ירקות Ragout, ו האביב ירקות Ragoût.
הוראות
1
עוף העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מוסיפים גזר ומבשלים רק עד שהם מתחילים לרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
מוסיפים לבבות ארטישוק, פטריות, טימין, וגרידת לימון; מערבבים לשלב. להחזיר עוף למחבת ומערבבים במרק עוף. כיסוי, חום נמוך יותר כדי לשמור על רתיחה עדינה, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כסף ללא נעליים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף אספרגוס, כיסוי, ומבשלים 6 עד 8 דקות, או עד אספרגוס הוא רך-פריך.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות