קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

ירקות מוקפצים, הודו מעושן ופניני פרובולון

ירקות מוקפצים, הודו מעושן ופניני פרובולון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות מוקפצים, הודו מעושן, פרובולון פניני. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 191 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם ג'בטה, פלפל, כרוב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו הודו 2-פניני גבינה עם ירקות מוקפצים, כריך הודו מעושן, ו הודו מעושן ופניני ארטישוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פלפל אדום ושום, ומבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים כרוב ו 2 כפות מים; לבשל 4 דקות או עד קייל wilts, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כרובכרוב
5
מחלקים חצי גבינה באופן שווה בין 4 פרוסות לחם. למעלה באופן שווה עם הודו מעושן תערובת כרוב. למעלה באופן שווה עם מחצית הנותרים של גבינה פרוסות לחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
כרובכרוב
6
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. בעדינות מעיל שני הצדדים של כריכים עם ספריי בישול. סדר כריכים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מניחים מחבת ברזל יצוק על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח. לבשל כריכים 2 דקות בכל צד או עד גבינה נמסה לחם קלוי (להשאיר מחבת על כריכים בזמן שהם מבשלים).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים כל כריך לשניים.