זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, חצילים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 100% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : ירקות קיץ צלי שכבות, ירקות מבושלים וחומוס, ו גרגרי חומוס קארי וירקות.
הוראות
1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להטות את כל הירקות לתוך פח צלייה גדולה לזרוק עם זרעי כוסברה, רוב שמן זית ומלח ופלפל.
מורחים הכל לשכבה אחת, ואז צולים במשך 45 דקות, משליכים פעם או פעמיים עד שהירקות קלויים וחומים מסביב לקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים את הפח על אש נמוכה, ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות ואת החומוס. מביאים לרתיחה ומערבבים בעדינות. מתבלים לפי הטעם, טפטוף בשמן זית, ואז מתפזרים על כוסברה.