מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, פטריות פורצ'יני, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירקות שורש ופאי פטריות עם ציפוי ביסקוויט רוזמרין, סנדלר ירקות שורש עם ציפוי ביסקוויט צ'ייב, ו מחבת פשטידת ירקות עם ציפוי ביסקוויט צ'דר.
הוראות
1
להביא 6 כוסות מים בסיס בוליון להרתיח בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לפזר bouillon.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים גזר ו-5 המרכיבים הבאים. מבשלים עד ירקות רכים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
3
ניקוז; מילואים ירקות מרק.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרק
4
ממיסים חמאה באותו סיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים בצל; מטוגנים עד תחילת חום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
6
מערבבים שום ורוזמרין; מערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין
שום
7
מוסיפים קמח; מערבבים 1 דקה. בהדרגה להקציף במרק שמור, ולאחר מכן שמנת ושרי. מבשלים עד הרוטב הוא עבה מופחת 4 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, על 8 דקות.
העברת מילוי לתבנית אפייה 13x9x2 אינץ חמאה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
10
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
אופים מילוי, מכוסה, עד מבעבע, על 50 דקות. בינתיים, להכין ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
תוסיף חמאה. באמצעות קצות האצבעות, לשפשף בחמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה. בהדרגה להוסיף 1 1/3 כוסות חלב חמאה, זורק עם מזלג עד הבצק הוא רטוב באופן שווה והוספת חמאה יותר על ידי כפות אם יבש.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
חמאה
בצק
לשפשף תיבול יבש
3
זרוק בצק ביסקוויט על גבי מילוי חם על ידי כף גדולתנאים; מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
פלפל
4
אופים חשוף עד בודק מוכנס לתוך מרכז ביסקוויטים יוצא נקי, כ 45 דקות. מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטים
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.