ירקות שורש קלויים עם Pepitas חריף ו חזרת קרם פרש
ירקות שורש קלוי עם Pepitas חריף ו חזרת קרם פרש נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב, מלח ופלפל כשרים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט הליבוט עם ארוגולה, סלק קלוי, וקרם פרשה חזרת, ירקות שורש קלוי עם ויניגרט חזרת, ו בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הירקות: מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
לקצץ את הגבעולים את הסלק וקרצף קלות עם מברשת ירקות - זה יסיר את השכבה החיצונית הקשוחה. רבע הסלק ולהניח בצד. לקצץ את הגזר (משאיר קצת של גזע על), ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב.
מוסיפים את כל הירקות ותפוחי האדמה למחבת צלייה יחד עם חצאי ראש השום.
טפטוף עם שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל. צלי בתנור עד חום זהוב ומכרז, כ 45 דקות (קצה סכין קילוף צריך פירס תפוחי אדמה ולעבור עם התנגדות קטנה).
עבור pepitas חריף: בקערת ערבוב גדולה, לשלב את מיץ לימון, שמן זית, אבקת צ ' ילי, כמון וכמה מלח ופלפל.
מוסיפים את pepitas ומערבבים היטב כך שהם מצופים באופן שווה. טוסט בתנור עד pepitas משחימים קלות, 7 עד 10 דקות.
עבור קרם פרש קרם פרש: מערבבים יחד את קרם פרש חזרת ועונה עם מלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
כדי לשרת, מניחים את ירקות השורש הקלוי על מגש גדול.
טפטוף עם קרם פרש ומקשטים עם פפיטס מתובל.