קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

ירקות שורש קלויים עם Pepitas חריף ו חזרת קרם פרש

ירקות שורש קלויים עם Pepitas חריף ו חזרת קרם פרש
ירקות שורש קלוי עם Pepitas חריף ו חזרת קרם פרש נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב, מלח ופלפל כשרים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלט הליבוט עם ארוגולה, סלק קלוי, וקרם פרשה חזרת, ירקות שורש קלוי עם ויניגרט חזרת, ו בירה שחורה משכה חזיר בשאלות-שורש בירה Jus עם בצל חריף ו Jalapeno קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הירקות: מחממים את התנור ל 425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקצץ את הגבעולים את הסלק וקרצף קלות עם מברשת ירקות - זה יסיר את השכבה החיצונית הקשוחה. רבע הסלק ולהניח בצד. לקצץ את הגזר (משאיר קצת של גזע על), ולאחר מכן לחתוך במחצית לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
3
מוסיפים את כל הירקות ותפוחי האדמה למחבת צלייה יחד עם חצאי ראש השום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
טפטוף עם שמן זית מתבלים היטב עם מלח ופלפל. צלי בתנור עד חום זהוב ומכרז, כ 45 דקות (קצה סכין קילוף צריך פירס תפוחי אדמה ולעבור עם התנגדות קטנה).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
עבור pepitas חריף: בקערת ערבוב גדולה, לשלב את מיץ לימון, שמן זית, אבקת צ ' ילי, כמון וכמה מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
זרעי דלעתזרעי דלעת
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים את pepitas ומערבבים היטב כך שהם מצופים באופן שווה. טוסט בתנור עד pepitas משחימים קלות, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
עבור קרם פרש קרם פרש: מערבבים יחד את קרם פרש חזרת ועונה עם מלח ופלפל. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרם פרשקרם פרש
חזרתחזרת
8
כדי לשרת, מניחים את ירקות השורש הקלוי על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקותשורש ירקות
9
טפטוף עם קרם פרש ומקשטים עם פפיטס מתובל.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חזרתחזרת
זרעי דלעתזרעי דלעת