כבד אווז צרוב עם ויניגרט מנגו ומנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כבד אווז צרוב עם וינגרט מנגו ומנגו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם טוגראשי, טימין, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר, ו כבד אווז צרוב עם שרדונה-הפחתת אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים למעט מים בבלנדר ו רסק במהירות גבוהה עד חלקה. אם מחית נראה עבה מדי, דק אותו עם כמה טיפות מים פירה לשלב. שמור הוספת מים (כמה טיפות בכל פעם) עד מחית יש רוטב כמו עקביות.
הסר את כבד האווז מהמקרר וחתוך לארבעה פרוסות בעובי 1 אינץ ' (הם צריכים לשקול כ 3 אונקיות כל אחד). מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בינתיים, לשלב מנגו חתוך לקוביות, שאלוט, טימין, סוכר, חומץ יין אורז, שמן זית, עירית, ומלח ופלפל בקערת ערבוב קטנה. לזרוק בעדינות ושמורה.
מניחים אגוזי לוז במחבת סאוט קטנה וטוסט מעל חום גבוה עד השחמה קלה וריחני, על 2 דקות.
לרסק את אגוזי לוז באמצעות מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים. (או למקם אותם על קרש חיתוך, לכסות אותם עם החלק התחתון של סיר, ולרסק אותם על ידי לחיצה בחוזקה.)
מתבלים את כבד האווז במלח ופלפל.
מניחים שתי חתיכות של כבד אווז בכל אחד משני מחבתות מטוגנות לא מחוממות. מניחים את המחבתות על הכיריים מעל חום גבוה ומבשלים את כבד האווז עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את כל שומן עודף נתון על ידי כבד האווז, בעדינות להפוך כל חתיכה, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות, להסיר מן החום, ולתת חתיכות כבד אווז להישאר במחבתות עוד דקה.
מעבירים את כבד האווז לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג חלק מהשומן העודף.
מניחים 1 כף של סלט מנגו במרכז של ארבע צלחות ארוחת ערב. מסדרים חתיכת כבד אווז על החלק העליון של כל סלט. ויניגרט מנגו כפית במעגל סביב הסלט ולטפטף קצת מעל כבד האווז.
מקשטים עם אגוזי לוז מרוסקים, ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;