תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כבד אווז צרוב עם וינגרט מנגו ומנגו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם טוגראשי, טימין, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר, ו כבד אווז צרוב עם שרדונה-הפחתת אשכוליות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל החומרים למעט מים בבלנדר ו רסק במהירות גבוהה עד חלקה. אם מחית נראה עבה מדי, דק אותו עם כמה טיפות מים פירה לשלב. שמור הוספת מים (כמה טיפות בכל פעם) עד מחית יש רוטב כמו עקביות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
הסר את כבד האווז מהמקרר וחתוך לארבעה פרוסות בעובי 1 אינץ ' (הם צריכים לשקול כ 3 אונקיות כל אחד). מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בינתיים, לשלב מנגו חתוך לקוביות, שאלוט, טימין, סוכר, חומץ יין אורז, שמן זית, עירית, ומלח ופלפל בקערת ערבוב קטנה. לזרוק בעדינות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
פפרונצ'יני, לקישוט
כבד אווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מניחים אגוזי לוז במחבת סאוט קטנה וטוסט מעל חום גבוה עד השחמה קלה וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לרסק את אגוזי לוז באמצעות מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים. (או למקם אותם על קרש חיתוך, לכסות אותם עם החלק התחתון של סיר, ולרסק אותם על ידי לחיצה בחוזקה.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
קרש חיתוך
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מתבלים את כבד האווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כבד אווז
5
מניחים שתי חתיכות של כבד אווז בכל אחד משני מחבתות מטוגנות לא מחוממות. מניחים את המחבתות על הכיריים מעל חום גבוה ומבשלים את כבד האווז עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים את כל שומן עודף נתון על ידי כבד האווז, בעדינות להפוך כל חתיכה, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות, להסיר מן החום, ולתת חתיכות כבד אווז להישאר במחבתות עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
7
מעבירים את כבד האווז לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג חלק מהשומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מניחים 1 כף של סלט מנגו במרכז של ארבע צלחות ארוחת ערב. מסדרים חתיכת כבד אווז על החלק העליון של כל סלט. ויניגרט מנגו כפית במעגל סביב הסלט ולטפטף קצת מעל כבד האווז.