קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

כבד אווז צרוב עם ויניגרט מנגו ומנגו

כבד אווז צרוב עם ויניגרט מנגו ומנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כבד אווז צרוב עם וינגרט מנגו ומנגו. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 185 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם טוגראשי, טימין, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר, ו כבד אווז צרוב עם שרדונה-הפחתת אשכוליות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים למעט מים בבלנדר ו רסק במהירות גבוהה עד חלקה. אם מחית נראה עבה מדי, דק אותו עם כמה טיפות מים פירה לשלב. שמור הוספת מים (כמה טיפות בכל פעם) עד מחית יש רוטב כמו עקביות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
הסר את כבד האווז מהמקרר וחתוך לארבעה פרוסות בעובי 1 אינץ ' (הם צריכים לשקול כ 3 אונקיות כל אחד). מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. בינתיים, לשלב מנגו חתוך לקוביות, שאלוט, טימין, סוכר, חומץ יין אורז, שמן זית, עירית, ומלח ופלפל בקערת ערבוב קטנה. לזרוק בעדינות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבד אווזכבד אווז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
מניחים אגוזי לוז במחבת סאוט קטנה וטוסט מעל חום גבוה עד השחמה קלה וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לרסק את אגוזי לוז באמצעות מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים. (או למקם אותם על קרש חיתוך, לכסות אותם עם החלק התחתון של סיר, ולרסק אותם על ידי לחיצה בחוזקה.)
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
קרש חיתוךקרש חיתוך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מתבלים את כבד האווז במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כבד אווזכבד אווז
5
מניחים שתי חתיכות של כבד אווז בכל אחד משני מחבתות מטוגנות לא מחוממות. מניחים את המחבתות על הכיריים מעל חום גבוה ומבשלים את כבד האווז עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
6
יוצקים את כל שומן עודף נתון על ידי כבד האווז, בעדינות להפוך כל חתיכה, ולהפחית את החום בינוני. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות, להסיר מן החום, ולתת חתיכות כבד אווז להישאר במחבתות עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
7
מעבירים את כבד האווז לצלחת מרופדת במגבות נייר כדי לספוג חלק מהשומן העודף.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מניחים 1 כף של סלט מנגו במרכז של ארבע צלחות ארוחת ערב. מסדרים חתיכת כבד אווז על החלק העליון של כל סלט. ויניגרט מנגו כפית במעגל סביב הסלט ולטפטף קצת מעל כבד האווז.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כבד אווזכבד אווז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
9
מקשטים עם אגוזי לוז מרוסקים, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפוליםעירית פרוסה דקעירית פרוסה דק12 כפיות אבקת שום½ אונקיה שמן זית כתית נוספת½ אונקיה שמן זית כתית נוספת1צביטהטימין טרי, קצוץטימין טרי, קצוץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אגוזי לוז קלויים, מרוסקיםאגוזי לוז קלויים, מרוסקים1מנגו בשלים, קלופים, מגולפים, וחותכים לקוביות קטנותמנגו בשלים, קלופים, מגולפים, וחותכים לקוביות קטנות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמנגו בשל, לחתוך לחתיכות בינוניותמנגו בשל, לחתוך לחתיכות בינוניות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אונקיית שמן זית טהוראונקיית שמן זית טהור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אונקיה מיץ תפוזים סחוט טריאונקיה מיץ תפוזים סחוט טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות חומץ יין אורזאונקיות חומץ יין אורז12 כפיות אבקת שום½ חומץ יין אורז אונקיה½ חומץ יין אורז אונקיה1צביטהלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל12 כפיות אבקת שוםשאלות טחוןשאלות טחון1צביטהtogarashi (ראה הערות; פלפל קאיין ניתן להחליף)togarashi (ראה הערות; פלפל קאיין ניתן להחליף)1צביטהמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עד 3 אונקיות מים, במידת הצורךעד 3 אונקיות מים, במידת הצורך340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כבד אווז, גזוז של כל ורידים או כתמים דהויכבד אווז, גזוז של כל ורידים או כתמים דהוי