תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבד מוקפץ עם תבלינים הודיים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותרימו פלפל, כבד כבש, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה אופייני למטבח ההודי. נסו בוטנים עם תבלינים הודיים, סלמון עם תבלינים הודיים, ו צלעות כבש עם תבלינים הודיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
במעבד מזון, דק קוצצים את הבצל, שום, זנגביל, כמון, צ ' ילה, כורכום, הל ו 1/2 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכום
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיף את המים והדופק כדי להפוך את הדבק מרקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
במחבת בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הדבק ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד כמעט יבש, 5 דקות.
5
מוסיפים את המניה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הרוטב הוא מעובה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
6
במחבת nonstick גדול, לחמם את השמן. מתבלים את הכבד במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה על הקרקעית, כ 2 דקות. להפחית את החום עד בינוני, להפוך את הכבד ומבשלים עד בינוני בתוך, כ 2 דקות.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלנגטווינים פרינס ויניארד צ ' נין בלאן עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.