כבד עוף מטוגן פריך
כבד עוף מטוגן פריך יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך פלחי לימון, כבד עוף, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו כבד עוף מטוגן פריך, כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו כבד עוף מטוגן במחבת ואגוזים על טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לעבד את panko עד בסדר.
העברה לצלחת עוגה. בצלחת עוגה אחרת, מתבלים את הקמח במלח ופלפל. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב.
עבודה בקבוצות, לדלות כמה כבדים בכל פעם בקמח, ואז לטבול אותם לתוך תערובת הביצה. מעיל אותם עם panko ולהעביר צלחת גדולה.
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מוסיפים מחצית הכבדים ומבשלים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד השחמה פריך, 5 דקות.
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם הכבדים שנותרו.
מעבירים לצלחות ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.