קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

כבד עוף מטוגן פריך

כבד עוף מטוגן פריך
כבד עוף מטוגן פריך יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 351 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך פלחי לימון, כבד עוף, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. נסו כבד עוף מטוגן פריך, כבד עוף מטוגן בשמן עמוק, ו כבד עוף מטוגן במחבת ואגוזים על טוסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לעבד את panko עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
העברה לצלחת עוגה. בצלחת עוגה אחרת, מתבלים את הקמח במלח ופלפל. בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עבודה בקבוצות, לדלות כמה כבדים בכל פעם בקמח, ואז לטבול אותם לתוך תערובת הביצה. מעיל אותם עם panko ולהעביר צלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
במחבת גדולה, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים מחצית הכבדים ומבשלים על חום גבוה בינוני, פונה פעם אחת, עד השחמה פריך, 5 דקות.
6
ניקוז על מגבות נייר. חזור עם הכבדים שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מעבירים לצלחות ומגישים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.