קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

כבד עוף עם מרסלה וג'יקמה

כבד עוף עם מרסלה וג'יקמה
כבד עוף עם Marsalan ו Jicama עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, מיץ לימון, על ידי-1/4 אינץ ' jicama מקלות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות, ספגטי עם כבד עוף, ו כבד עוף עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1/2 כף של השמן במחבת גדולה nonreactive.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים חצי מכבדי העוף בשכבה אחת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה טובה ובינונית-נדירה למדי, בערך 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבד עוףכבד עוף
3
הוסף 1 כף של Marsala ומבשלים עד מופחת זיגוג דק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4
להעביר את הכבדים לצלחת. חזור על התהליך עם הנותרים 1/2 שמן כפות, כבדים שנותרו 1 יותר כף של מרסלה. להפחית את החום בינוני גבוה אם הכבדים מתחילים לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
ממיסים את החמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, על 4 דקות. להגדיל את החום כדי בינוני גבוה, להוסיף את הנותרים 1/4 כוס Marsala ומרתיחים, גירוד המחבת כדי לשחרר כל חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומרתיחים עד מעובה מעט, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
להחזיר את כבדי העוף למחבת ומתבלים עם טרגון, מיץ לימון, מלח ופלפל. מבשלים לחום דרך, ולאחר מכן להעביר מגש. לפזר את מקלות jicama על גבי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבד עוףכבד עוף
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
JicamaJicama
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים עם: פטוצ ' יני חמאה או אטריות ביצה רחבות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני