תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טג'ין קציצה מרוקאית כבש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 585 קלוריות. 191 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, שאלות, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קציצה ורוטב עגבניות (טג'ין מרוקאי), קציץ בשר מרוקאי עם לימון וזיתים, ו Kafta Mkaouara (קציצה מרוקאית Tagine) # SundaySupper (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 ° F. בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם וחלב עד החלב נספג לתוך הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תוסיף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
3
מוסיפים 1 שאלוט, טחון דק, 1 כף קצוצה מנטה, 2 כפות כוסברה קצוצה, 1 1/2 כפיות ראס אל hanout, את piment D ' Espelette, ואת העונה עם מלח ופלפל. מערבבים יחד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Ras El Hanout
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחון
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
הוסף את הטלה, בעדינות לזרוק יחד עד מעורב באופן שווה. מחלקים את התערובת לתוך 8 כדורי בשר.
מניחים את כדורי הבשר על צלחת עם קמח, ואבק מכל הצדדים. שמור את עודף הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
לוראן מטבח מקצועי®
6
במחבת סאוט, חום 1 כף שמן זית על בינוני עד בינוני חום גבוה עד שמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את כדורי הבשר המשוריינים לתוך השמן החם וחום מכל הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. תניח את כדורי הבשר בצד, ותוריד את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל, וסוטאים על בינוני נמוך עד רך, כ 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחון
9
מוסיפים את השום והגזר ומערבבים במחבת החמה עד שמריחים את השום, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את הקמח השמור, וזורקים כדי לצפות את הירקות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
לוראן מטבח מקצועי®
11
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המנוקזות, מרק הבשר, 1/2 הכפיות הנותרות של ראס אל האנוט והצימוקים. מערבבים לשלב, לשבור את כל העגבניות. מביאים את הנוזל לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Ras El Hanout
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיס
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
12
מוסיפים את כדורי הבשר חזרה לנזיד, ומוסיפים את המנטה, הכוסברה ושמן הזית הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
תבשיל
13
מניחים מכסה על הסיר, ואופים בתנור במשך 30 דקות. לאחר חצי שעה, מניחים את הסיר על חום בינוני, ומרתיחים עד הרוטב הוא עבה מאוד, 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מגישים עם קוסקוס מושלך בשמן זית לימון מאייר, או פשוט לשרת עם באגט.