כבש מתוק עם רוטב סיידר
כבש דבש עם רוטב סיידר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אם יש לכם סיידר תפוחים, מלח ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . מתכונים דומים: סיר חרס כבש מתוק, צלעות כבש במרינדה עם בצל דבש, ו סיידר רוטב.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום, לתת רדיד מספיק לתלות מכל צד של המחבת כדי ליצור אוהל לסכל כי לא לגעת בבשר.
מניחים רגל כבש לתוך מחבת קלייה מרופדת בנייר כסף. לחמם 1/4 כוס דבש בסיר קטן על אש נמוכה, לצחצח את הדבש בכל רחבי הטלה.
מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומניחים את sprig רוזמרין על הטלה. משוך את הקצוות של רדיד אלומיניום יחד על הכבש, וצבוט את הקצוות יחד כדי להפוך אוהל לסכל.
כבש צלוי בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך צלייה במשך כשעה 1.
פתח את נייר הכסף וצלה 20 דקות נוספות כדי פריך את החלק החיצוני של הבשר. עבור בינוני נדיר, צלוי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה קורא 140 מעלות F (60 מעלות C.)
הסר את הטלה מהתנור, ומניח על מגש מחומם לנוח על 15 דקות לפני חיתוך.
יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לסיר, ועוטפים את הטלה באופן רופף בנייר הכסף למנוחה.
יוצקים סיידר קשה 2 כפות של דבש לתוך הסיר עם טפטוף כבש, ומרתיחים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית על ידי כמחצית, על 10 דקות. פורסים את רוטב הכבש והכפית על הפרוסות כדי לשרת.