כבש, סלק וקציצות חיטה סדוקות עם רוטב יוגורט מלפפון
כבש, סלק וקציצות חיטה סדוקות עם רוטב יוגורט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, טלה טחון, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: קציצות כבש צ'ילה-כמון עם יוגורט ומלפפון, קציצות כבש עם רוטב יוגורט, ו סלט חיטה סדוק עם תאריכים ויוגורט טחינה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, לכסות את החיטה הסדוקה עם 1 כוס מים רותחים, ולאחר מכן להפריש להתנפח.
שים את המלפפון המגורד במסננת להגדיר מעל קערה ומפזרים בנדיבות עם מלח. אפשר לו לנקז לפחות 15 דקות.
מערבבים את הסלק המגורד והבצל בקערה גדולה.
מוסיפים את טלה הקרקע, שום, שמיר, פטרוזיליה, ומתבלים במלח ופלפל. לסחוט כל עודף מים מן החיטה ולהוסיף אותו לתערובת.
מערבבים היטב. צור את התערובת לתוך כדורי בשר קטנים על הגודל של כדור גולף.
לסחוט את המים מן המלפפון ולשלב אותו עם מנטה, צלפים, ויוגורט. טעם ומתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל, מעל חום בינוני עד מנצנץ.
להוסיף כדורי בשר רבים ככל יכול להתאים ללא צפיפות, חום אותם היטב על כל הצדדים, על 6 דקות בסך הכל. כשהם מסיימים, מעבירים אותם לתבנית אפייה מעוטרת. לאחר כל קציצות השחמה, להעביר את תבנית האפייה לתנור ואופים עד מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.