כבש פולנטה " לזניה"
כבש מתכון פולנטה "לזניה" יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. אם יש לכם מוצרלה חלב מלא, טלה טחון, פולנטה מוכנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
מסננים 1 יכול עגבניות, הזמנת מיץ, ואז בערך לשבור את העגבניות לחתיכות 1/2 אינץ ' עם כפית במידת הצורך.
מנה שנייה של עגבניות, כולל מיץ, עם מיץ שמורות (אחרים יכול), 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית allspice בבלנדר עד חלקה.
להעביר רוטב עגבניות לסיר 2 ליטר כבד לרתיחה, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1/2 כוס, כ 20 דקות.
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה מעל חום מתון עד חם, אז כבש חום עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ונותר 1/2 כפית allspice, ערבוב ופירוק גושים (אבל משאיר בשר מעט שמנמן), על 5 דקות.
מוסיפים עגבניות סחוטות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מיצים נספגים, על 1 דקה.
חותכים פולנטה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'עם סכין חדה ומכסים תחתית של צלחת קרמיקה או עוגת זכוכית 9 אינץ' עם חצי פרוסות פולנטה (חופפים מעט). פיזור חצי תערובת כבש על פולנטה, ולאחר מכן העליון עם חצי מוצרלה, ולאחר מכן הנותרים פולנטה. פיזור כבש שנותר על גבי ולפזר רוטב עגבניות על בשר, ולאחר מכן העליון עם מוצרלה הנותרים.
אופים, חשוף, עד מבעבע ומתחיל חום, על 20 דקות.
בואו לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות לפני ההגשה.