קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

כבש פולנטה " לזניה"

כבש פולנטה
כבש מתכון פולנטה "לזניה" יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 25 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 801 קלוריות. אם יש לכם מוצרלה חלב מלא, טלה טחון, פולנטה מוכנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסננים 1 יכול עגבניות, הזמנת מיץ, ואז בערך לשבור את העגבניות לחתיכות 1/2 אינץ ' עם כפית במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3
מנה שנייה של עגבניות, כולל מיץ, עם מיץ שמורות (אחרים יכול), 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית allspice בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להעביר רוטב עגבניות לסיר 2 ליטר כבד לרתיחה, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מופחת כ 1/2 כוס, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום.
6
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה מעל חום מתון עד חם, אז כבש חום עם 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ונותר 1/2 כפית allspice, ערבוב ופירוק גושים (אבל משאיר בשר מעט שמנמן), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים עגבניות סחוטות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מיצים נספגים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8
חותכים פולנטה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ 'עם סכין חדה ומכסים תחתית של צלחת קרמיקה או עוגת זכוכית 9 אינץ' עם חצי פרוסות פולנטה (חופפים מעט). פיזור חצי תערובת כבש על פולנטה, ולאחר מכן העליון עם חצי מוצרלה, ולאחר מכן הנותרים פולנטה. פיזור כבש שנותר על גבי ולפזר רוטב עגבניות על בשר, ולאחר מכן העליון עם מוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
אופים, חשוף, עד מבעבע ומתחיל חום, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
בואו לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ